Om den här vädersidan

Vädersidan får information från en Davis Vantage Pro väderstation. Mätutrustningen består av anemometer, barometer, regnmätare, tempgivare, fuktgivare, UV-givare samt solintensitetsgivare. Allt placerat så optimalt som möjligt. Applikationen Weather-Display används för mätvärdesinsamling. Data samlas in varje minut och sidan uppdateras så snabbt som möjligt. För grafisk presentation av mätvärden på webbsidan används Steelseries instrument.

Som åskdetektor används Boltek Stormtracker PCI tillsammans med applikationen NexStorm. För visning på webbsidan används StormStation 5. Samtliga applikationer kommer från Astrogenic.

Om Follingbo

Socknen Follingbo ligger ca 6 km öster om Visby på Gotland.

Om denna webbsida

Denna sida är gjord efter en mall baserad på en skaldesign, utformad av CarterLake.org med PHP översättning av Saratoga-Weather.org.
Ett stort tack till Kevin Reed på TNET Weather för hans arbete på original Carterlake skalet, och hans arbete med PHP websidornas organisation.
Ett speciellt tack till Mike Challis of Long Beach WA för hans vind-ros generator, tema skiftare och CSS stilen på dessa skal.
Ett speciellt tack även till Ken True of Saratoga-Weather.org för AJAX variabla visningen, försidan och integrationen av TNET Weather common PHP site design på dessa sidor.

Skalets original baseras på Designs by Haran.